Hulmursisolering udføres med bæredygtigt isoleringsmateriale

​Hos Isolering Aalborg tilbyder vi hulmursisolering med papiruld til gode priser. Vi holder til i Aalborg nær Nørresundby og Randers, men kører gerne ud til kunder i hele Nordjylland.​

Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering er en nem og billig måde at efterisolere ydervæggen på. Isoleringen foregår blandt andet ved, at der bores huller i fugerne, som bruges til at blæse isoleringen ind i hulrummet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på isolering af hus

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med isolering, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Hvad koster hulmursisolering?

Prisen for hulmursisolering er afhængig af om hulmuren er tom, om hulmuren kun skal efterisoleres og hvor tyk hulmuren er. Døre og vinduer bliver selvfølgelig fratrukket kvadratmeterne, og boring og luftning af huller er inkluderet i prisen.

Hvorfor er der behov for isolering af hulmur?

Med isolering af hulmur undgår du træk og kolde vægge, så er dit hus ikke allerede hulmursisoleret, kan det være en rigtig god investering, som vil være tilbagebetalt allerede i løbet af ganske få år.

​Blev dit hus bygget før midten af 1970’erne, er der en risiko for, at dit hus ikke har en hulmursisolering, og oplever du samtidig problemer med træk og kolde vægge, kan det være en god ide at kontakte os.

Hvilket isoleringsmateriale er bedst?

Vi er CBI Danmark +Partner, hvilket betyder, at vi er en bæredygtig samarbejdspartner, der anvender papiruld af høj kvalitet.

Vi anvender flamingokugler til isolering fra CBI Danmark, som vi mener er den mest optimale løsning, idet man således opnår den bedste isoleringsevne. Du kan dermed være helt tryg ved at få udført en bæredygtig isolering af hulmur hos os.

Kontakt os og få en pris på din isoleringsopgave

Kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvordan isolering af hulmur helt konkret foregår, eller har du brug for, at vi kommer ud forbi din bolig og foretager et tjek af din hulmur med henblik på at beregne en pris, er du velkommen til at kontakte os.

Ring i dag på telefon 42 34 10 40 eller send os en e-mail med din forespørgsel isoleringaalborg@gmail.com 

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en isolering af loft, en hulmursisolering eller en helt anden type isolering af hus. Vi har mange års erfaring inden for arbejdet, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

Kontakt os

Isolering Aalborg

​Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: isoleringaalborg@gmail.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.